Svedala Dentalteknik – Strever etter perfeksjon

Svedala Dentalteknik AS er et fullservice laboratorium og ble etablert i 1995 av Jan og Maryam Tirehkar. Etter å ha opparbeidet seg lang erfaring i den tanntekniske bransjen, hadde de en visjon om å kunne tilby presisjonsarbeid av høy kvalitet og et best muligservicenivå gjennom egen virksomhet. Ved å etablere et fullservice-lab som tar hånd om fremstillingen av de viktigste produktene og utfører tannarbeider under samme tak, kan kvalitetskontrollen alltid være på topp.
Vårt velutdannede og rutinerte personale samarbeider om å utføre og fremstille alle typer tanntekniske produkter på best mulig måte og med gjennomgående høy kvalitet.
Konkurrenter og samarbeidspartnere har ofte ansett oss som pionerer.  Det er fordi vi var et av de første tanntekniske laboratoriene i verden som begynte med CAD/CAM/CNC-teknologi og fresemaskiner. Fram til 2006 hadde vi også opplæring og support på disse systemene for andre tanntekniske laboratorier i Norden.  Men utviklingen stoppet ikke der. Vi har kontinuerlig jobbet med å forbedre vår kompetanse slik at vi alltid kan være i forkant både teknisk og kunnskapsmessig.
En av våre viktigste samarbeidspartnere gjennom årene har vært KaVo, fordi vi hele tiden har hatt deres støtte og fulgt med på deres utvikling.
Det betyr at vi har kunnet tilby våre produkter og tjenester til mer enn 120 laboratorier over hele Europa. For tiden har vi de fleste kundene våre i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland og Storbritannia, en kundebase som stadig vokser.

Hvorfor ha SDT som din samarbeidspartner?

samarbete 3

  • Verdensledende på CAD – CAM teknologi med eget fresesenter.
  • Vel tilpassede produkter etter dine behov
  • Vi har god kommunikasjon med våre kunder gjennom hele produksjonsprosessen
  • Fleksibilitet til å møte våre kunders og pasienters behov
  • Vi har en miljøvennlig produksjon
  • Vi ønsker å bidra til og forbedre livskvaliteten for mennesker gjennom våre produkter