Vårt fullservice laboratorium for fast og avtakbar protetikk ligger i Malmö og er ledende på det tekniske området i det nordiske markedet.

Med 30 års erfaring fra bransjen har vi mye kunnskap og bred spesialkompetanse slik at vi kan tilby tannproteser, kjeveimplantater og øvrige produkter av beste kvalitet samt fleksibilitet til våre kunder. Svedala Dentalteknik er et firma som er kjent for alltid å ligge i forkant når det gjelder materialkunnskap og teknisk utstyr for fast og avtakbar protetikk.

Sansen for kvalitet, estetisk tankegang og mulighet for konkurransedyktige priser gjør oss til en selvskreven samarbeidspartner for dine tanntekniske behov.  Vi lager alle produktene våre i Sverige og kan derfor tilby sjenerøse garantier og førsteklasses service .

Produkter og tjenester som vi tilbyr er

CAD/CAM

CAD/CAM-avdelingen er en viktig krumtapp i virksomheten vår. Som pionerer i Norden har vi levert førsteklasses produkter til over 120 tanntekniske laboratorier over Sverige og store deler av Europa.

Implantat

Vi arbeider med alle anerkjente implantatsystemer i Sverige.
Siden vi har eksistert i mange år, har vi utviklet høy spesialkompetanse på området.

Fast protetik

Alt arbeid innen fast protetikk utfører vi etter dine ønsker. Tannteknikerne våre har også god materialkunnskap og kan derfor rådføres ved behov.

images

Avtagbar protetik

Avtakbar protetikk kan være en nødvendig løsning for en del pasienter. Svedala Dentalteknik er et fullservice laboratorium, og avtakbar protetikk er like selvfølgelig for oss som alle andre produkter.