Svedala Dentalteknik - Hva som passer deg best?

Vi tilbyr forskjellig leveringsmetoder & pris.

leveransmetod

Økonomi

Standard

Xpress

Vi vil gjerne tilpasse oss til dine behov, enten det dreier seg om en spesiell hastejobb som må være utført i løpet av dagen, eller du samler opp arbeidsoppgaver for å øke marginene.
Svedala Dentalteknik er et serviceinnstilt laboratorium med høy presisjon og effektivitet. Vi mener at en forutsetning for et godt samarbeid er å ha god kontakt med tannlegen da vi ønsker å rådføre oss med hverandre for å få et best mulig resultat og unngå at arbeid må gjøres om igjen.

I akutte tilfeller kan arbeidet leveres fra dør til dør og tilbake igjen på meget kort tid fordi vi har den teknologi og kompetanse som kreves i pressede situasjoner, alt under samme tak.
Vi er såpass trygge på det vi leverer, at vi gir opptil 7 års garanti på produktene våre.

I nærområdet vårt (Sørvest-Skåne samt København, hovedstadsregionen og Oslo) har vi egne biler for henting og levering av produkter på klinikkene. Vi har også mulighet for å benytte noen av våre speditører slik at prosessen blir så enkel som mulig for deg som kunde over hele verden.

Ettersom avtrykksmassen enkelte ganger er følsom for tid, tar vi logistikken på største alvor. Du som vår partner vil alltid kunne se hvor pakken befinner seg, og hvor i produksjonsprosessen jobben er ved å kontakte oss eller bruke et sporingsnummersom vi gir deg.
Siden vi er fleksible både når det gjelder produkt og service, må du gjerne kontakte oss hvis du har spørsmål eller ting du lurer på.

Som avtalekunde har du blant annet fordelaktige avtalepriser med Svedala Dentalteknik på alle typer protetikk og annet arbeid. Du kan velge å inngå en egen avtale eller til og med samarbeide med andre tannlegepraksiser over hele Skandinavia eller klinikkkolleger for å få enda gunstigere priser. Avtalekunder har alltid mulighet for å benytte seg av våre verdifulle tilbud, og de får også del i vårt svært sjenerøse bonussystem.